Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les escoles estrenen casals d’estiu

Les dues escoles de Tiana organitzen, per primera vegada, els seus propis casals d’estiu. Les AMPA dels dos centres i la direcció de l’Escola Lola Anglada han signat, aquest dimarts, un conveni amb l’Ajuntament per tirar endavant, conjuntament, aquest campus. Tindrà lloc entre el 15 de juny i l’1 d’agost i va adreçat a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

L’alternativa pública als casals d’estius, enguany, serà aquesta. Una novetat que l’alcaldessa, Esther Pujol, ha valorat molt positivament donada l’experiència de les AMPA amb les activitats extraescolars que realitzen tot l’any.

L'alcaldessa, Esther Pujol, signant el conveni
L’alcaldessa, Esther Pujol, signant el conveni

 

El representant dels pares i mares de l’Escola Lola Anglada, Carles Campos, creu que en municipis com Tiana és important treballar de forma conjunta.

Els representants de les AMPA
Els representants de les AMPA

 

A més, les AMPA han aprofitat l’ocasió per reivindicar el seu paper en l’educació dels fills i filles. Una reacció a la llei del PP, la LOMCE, que vol acabar amb pràcticament totes les competències dels consells escolars. N’ha parlat el president de l’AMPA de l’Escola Tiziana, Edgar Costas.

 

Aquest casal d’estiu tindrà com a espai principal l’Escola Lola Anglada però farà ús d’altres equipaments com la piscina municipal. El preu variarà entre els 100 i 115 euros per setmana, depenent de si els nens i nenes són alumnes d’aquestes escoles, i inclourà el dinar. Des de l’Ajuntament creuen que han aconseguit, amb els preus públics, que els casals privats també abaixin les seves tarifes. Aquest casal i, també, tots els altres que es faran al poble es poden consultar en un sol fulletó informatiu.

 

Consulta tota la oferta de casals d’estiu a Tiana: clica aquí