Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’espectacle de dansa “Esberlar” d’Elena Lalucat, un petit nou èxit de La Festa dels Racons

Després de l’estrena de La Festa dels Racons el passat 27 d’abril, on prop de 200 persones varen assistir al recorregut d’arts escéniques al centre de Tiana, l’organització cultural ha tornat a l’activitat aquest cap de setmana amb una edició reduida sota el nom: Racó Desubicat. El pretext, aquesta vegada, era l’espectacle de dansa “Esberlar”: el projecte final de carrera de l’estudiant de l’Insitut del Teatre de Catalunya, Elena Lalucat. L’artista creu que la plaça de la Vila és un espai “perfecte per a la coreografia, que vol ser per a la gent, a peu de carrer”.

 

Durant els dos torns programats- dissabte i diumenge- l’assistència ha estat notòria i el resultat “molt satisfactori”, en pròpies paraules de la coreògrafa. L’espectacle ha començat amb part del públic convidat a ocupar el centre de l’escenari, format per catifes al terra de la plaça. Un cop reunits, els quatre ballarins han organitzat una rotllana i han començat a desenvolupar els diàlegs de moviments entre ells: arribant a repartir l’acció per gairebé tot l’ample de l’espai. Per part de La Festa dels Racons, en aquest cas amb representació de l’Anna Molas i l’Andrea Nevado, no han descartat noves accions puntuals com a Racó Desubicat més endavant.

 

Han estat prop de 25 minuts d’espectacle, sota un sol de justícia els dos dies, i que prop de dues desenes de tianencs han pogut gaudir, amb força acceptació, tenint en compte els aplaudiments i les felicitacions que han dedicat als participants.