Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

300 firmes contra l’enderroc

El moviment de “La Tiana del S.XXI” ha entregat a l’Ajuntament més de 300 signatures que demanen que s’aturi l’enderroc de Can Guardiola i de la part dels dos jardins del carrer de la Pau, previst per finals del mes de setembre. Ho ha explicat una de les seves portaveus, Ruth Rodrigo.

 

D’aquesta manera els impulsors del grup també reclamen una sessió pública i una possible consulta ciudadana. Aquestes firmes es van començar a recollir durant la Festa Major. Una campanya que continua activa.

 

“La Tiana del S.XXI” prepara més accions

Al fons, Can Regàs
Al fons, Can Regàs

Des de “La Tiana del S.XXI” anuncien que estan treballant en noves accions per parar l’enderroc. I és que la nova carretera passarà per Can Guardiola però també per la capella que hi ha al jardí d’una de les cases del carrer de la Pau, coneguda com a Can Regàs. Així ho ha explicat Rodrigo.

 

Capella de Can Regàs
Capella de Can Regàs

L’Ajuntament, que es va trobar la setmana passada amb alguns representants d’aquest moviment, va assegurar que continuarà endavant amb aquest projecte. L’alcaldessa, Esther Pujol, va explicar que els ciutadans ja havien tingut l’oportunitat de qüestionar-ho.

 

Campanya d’instàncies populars

Aquesta setmana han començat també una nova campanya, la d’instàncies populars. N’han preparat un model perquè els que la vulguin presentar només l’hagin d’imprimir. D’aquesta manera s’anirien presentant de forma individual. El seu text demana l’aturada immediata de l’enderroc i incloure les finques de Can Guardiola i Can Regàs al catàleg de Patrimoni de l’Ajuntament, entre d’altres.

 

L’obertura del Passeig de la Vilesa

Aquest enderroc és el que permetrà connectar l’Avinguda Isaac Albéniz amb el Passeig de la Vilesa. El principal objectiu que es persegueix és que el doble revolt, entre els carrers Anselm Clavé i Antoni Clapés, deixi de ser un punt d’accés al poble per a vehicles. Aquest és un tram que tots els grups municipals, tant el govern com l’oposició, han considerat insegur.

 

Notícies relacionades:

-Neix “La Tiana del S.XXI”, que demana l’aturada de l’enderroc

-Signatura del conveni

-CiU vol veure el conveni

-L’Ajuntament anuncia que l’obertura tirarà endavant

-La reacció de l’oposició

-La reacció dels veïns més propers

-La història del doble revolt i l’obertura

-L’acord al ple municipal