Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El breu pas de la Gramenet per Tiana

Aquests dies el Municipal de Tiana ha estat el lloc on el mític club de la UDA Gramenet ha jugat els seus partits i ha fet els seus entrenaments. Era un primer pas abans de signar el conveni que els uniria per a tota la temporada. Tot i això després en una reunió amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament es va tirar enrere el conveni. Segons el president de la Grama, Francisco Hernández a la reunió mantinguda li han dit que era una decisió política.

 

Però des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tiana s’ha fet un comunicat on explica que: “L’Ajuntament de Tiana després de valorar la petició per part de la UDA Gramenet de l’ús del seu camp de futbol, ha denegat aquesta petició perquè: La política esportiva de Tiana es centra en poder promocionar esports i equips centrats en nois i noies en edat escolar, equips que la UDA Gramenet no disposa”. En el mateix escrit la regidoria exposa que: ”El model esportiu que l’Ajuntament vol potenciar té com a principis potenciar l’esport en edat escolar, l’esport amateur i de lleure, sobre tot per tots els ciutadans residents en el municipi. L’orientació esportiva de la UD Gramenet no respon a aquests principis.” Atesos aquests pretextes el comunicat acaba dient que: “L’Ajuntament prefereix utilitzar  aquesta reserva horària per donar cabuda a noves propostes d’activitats que responguin als seus  principis”. Des de la mateixa regidoria Núria Blasco ha volgut deixar clar que en cap moment s’ha pres una decisió política sinó que ve donada per la política esportiva del poble.

 

Ara en aquesta situació la Grama ha acabat el seu pas per Tiana, on només hi ha estat un mes.

El moment més difícil dels 91 anys d’història de la Grama

La UDA Gramenet és un dels equips degans del futbol Català. Suma 91 anys d’història on ha estat campió de Segona Divisió B, s’ha endut el sots-campionat de la Copa Catalunya i fins i tot les fases d’ascens per pujar a la divisió de plata. D’uns anys ençà els problemes amb aquest club han anat augmentant. Primer amb l’inversor fals que gairebé fa desaparèixer al club al 2010 i que sota el nom de Tony Thompson va intentar reflotar el club a nivell econòmic. Poc després va ser detingut per delictes d’estafa. Aquest darrer any han vist com se’ls acabava jugar al mític estadi del Municipal de Santa Coloma, on havien disputat la majoria dels partits. En aquest camp, segons el president de la Grama, els han fet fora. Francisco Hernandez

 

En els darrers anys, el club ha vist com han anat passant per diversos punts que han acabat de desestabilitzar l’entitat. Segons el seu president estant en el moment més dur de la seva història.

 

A hores d’ara encara no tenien clar on jugarien i el president Francisco Hernandez estava buscant ubicació