Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Pedalada 2014 es queda només amb la passejada

Els tianencs han pogut gaudir d’una passejada pel centre del poble que ha agradat molt. El recorregut ha passat per carrers importants i això ha fet tallar el trànsit molts d’ells i que els ciclistes prenguessin possessió de l’asfalt. Aquest acte ha estat en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El consistori ha organitzat aquest circuit per tercer any consecutiu.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és conscienciar als tianencs de la necessitat d’utilitzar vehicles sostenibles per tal de reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

L’acte no ha pogut ser complert, com a causa de la pluja. Després de la volta, s’han suspès els tallers que hi havia programats i la pedalada s’ha acomiadat fins l’any vinent.

També s’han entregat els premis de Dibuix Sostenible

Guanyador premi concurs dibuix

A més s’ha fet entrega dels premis de Diubix Sostenible que ha premiat als millors dibuixos de les escoles de Tiana. Els guanyadors han estat: Primer premi: Max Ruiz de 4t B de l’escola Lola Anglada. Segon premi:  Pol Cerrejon  de 3r primària de l’escola Tiziana i Roger Llimona de 4t B escola Lola Anglada i el tercer premi:  Claudia Nicolas Reverter, de 5è de l’escola Tiziana Alejandro Gàlvez, de 1r A escola Lola Anglada

Gran èxit a la Marató de Tènis Taula

TENIS TAULA GUANYADORS

Seguim repassant el que ha donat de si l’actualitat esportiva ja que els tianencs Jesús Alonso i Lluís Roca s’han alçat amb la victòria a la marató de Tenis Taula. Les inscripcions han quedat tancades molt aviat perquè es van omplir les setze parelles. Per això es demostra que l’acte està plenament consolidat a la vila.