Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Demanen millores per accedir a peu amb seguretat a l’escola Pere Vergés

L’accés per arribar a l’escola Pere Vergés de Badalona des de Tiana no és segur. Es tracta d’una problemàtica que ja ve de lluny. Està en mans dels ajuntaments de Tiana i Badalona millorar-la, així com de la Generalitat, qui hi té la darrera paraula sobre la modificació del camí. Són molts els joves estudiants tianencs que volen anar a peu fins l’escola i que es troben amb la inseguretat d’un tram que passa per sobre la carretera B-500 i la urbanització Mas Ram.

Des del consistori tianenc ja s’han posat a treballar en la millora de l’accessibilitat, encara que ara per ara encara sigui provisional. Ester Pujol, alcaldessa de Tiana:

 

Els passos que queden pendents són la senyalització i la instal·lació del punt de llum però no s’executaran, diu l’alcaldessa de Tiana, fins que Badalona no faci la part que li pertoca. El cert és que no es considera encara un camí segur i es vol evitar que, ara per ara, s’utilitzi fins que no siguin definitives totes les millores. Com que el centre és dins del terme municipal badaloní, des de Tiana s’ha d’esperar moviments de la ciutat veïna.

Ara mateix la situació del camí és aquesta:

 

Els pares i mares del Pere Vergés estan decebuts perquè després de dos anys negociant, el problema persisteix. Annabel Ciprés és la secretària de l’AMPA del Pere Vergés i Jaume Flamarique, el seu president:

 

Des de l’AMPA els agradaria que l’accés estigués habilitat pel proper curs en un centre, expliquen, on hi estudien uns 200 alumnes tianencs.

 

A més de l’accés directe al centre, també s’ha demanat tenir-hi una parada d’autobús. Ara per ara, l’únic que hi arriba és el B4 de Badalona, per la qual cosa si un tianenc vol agafar-lo ha de baixar fins a la RENFE a Montgat i d’allà anar en tren a Badalona per poder accedir a la línia.

 

Una de les accions que fa temps es va fer des de l’associació de pares i mares va ser una recollida de firmes. Ara esperen que la pressió feta acabi resolent l’entrellat badaloní i es pugui accedir a peu a l’escola sense perill.