Els equips tianencs tanquen temporada amb mals resultats

El CCE Tiana empata el seu partit

Darrer partit de la temporada pel CCE Tiana. Els d’Oscar Chies van acabar empatant contra el Juvesport per 2 a 2. Un partit que es presentava com a assequible. Els tianencs van anar sempre per davant en el marcador. Es van avançar, però els mataronins van retallar distàncies. Ho van tornar a fer a falta de 4 minuts pel descans i amb el 2 a 1 es va arribar al descans. Ja  a la segona part les coses no van acabar d’anar bé i van acabar veient com el Juvesport els feia el 2 a 2 que a la par seria definitiu.

Després d’una mala temporada els tianencs acaben vuitens d’aquest grup cinquè de quarta catalana. Amb un total de 36 punts, 29 menys que el líder, el que era el gran objectiu d’aquest equip.

El Futsal perd amb honor contra el líder

Per acabar la temporada el Futsal Tiana va jugar davant de l’Esplais. Amb només 5 jugadors van plantar cara al tot poderós líder de la categoria. Un partit que van acabar guanyant els de Santa Margadirda i els Monjos per un clar 0 a 2. Però l’entrenador es mostrava molt content de com estava anant tot. Creu que els jugadors ho van donar tot fins que no van poder més. Jordi Víctor Zarraluki

Amb aquest marcador tanquen la temporada regular. Ara ja poden pensar en la Copa que arribarà d’aquí a tres setmanes i en que l’entrenador avisa que hi haurà canvis.

El Vòlei Tiana torna amb derrota

El Vòlei tiana per la seva part va perdre de manera clara contra el Líder de la categoria, el Barberà per 0 a 3. Victòria sense apel·latius d’un equip que està salvat a un altre que ja està matemàticament descendit. El Barberà ja sap que estarà a segona i el Tiana que baixarà. La propera setmana encara hi ha partits. Juguen contra el cuer, L’ametlla del Vallès.