Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Engega un taller de psicomotricitat adreçat a infants de 3 a 8 anys

Aquest dilluns Tiana estrena taller de psicomotricitat. Adreçat a infants de 3 a 8 anys, es farà a la Catequística cada tarda de dilluns. El nou taller va adreçat a totes les famílies que tinguin infants d’aquestes edats.

Cartell que anuncia el taller, que es farà a la Catequística
Cartell que anuncia el nou taller

La Conxita, juntament amb l’Elena, serà una de les dues talleristes. Ara mateix es dedica a una activitat totalment diferent de la psicomotricitat: ven bacallà i olives al passatge Moragas de Tiana. Però ella es va formar en Educació Física i tenia ganes de posar al servei d’infants tianencs aquests coneixements: així es va gestar el taller:

 

Però què es fa, exactament, a un taller de psicomotricitat?

 

La Conxita tenia ganes de fer alguna cosa pels infants del poble relacionada amb allò que ella sap fer: l’educació física:

 

La Conxita i l’Elena donaran els ingressos que s’aconsegueixin amb el taller a l’ong Tiana Solidària. Ho explica una de les seves integrants, l’Elisenda Porta:

 

Podran fer l’activitat un màxim de 20 infants. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntamenrt de Tiana. Encara hi ha termini per fer-ho tota aquesta setmana.