Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

61 aturats més grans de 45 anys comencen a treballar al Maresme aquesta setmana

61 persones més grans de 45 anys, que es trobaven a l’atur, han començat a treballar aquesta setmana a diversos llocs de l’administració comarcal, al Maresme, contractades dins el programa Treball i Formació 2017. Una d’elles és una dona que treballarà a Tiana: es va incorporar divendres 27 i farà tasques de peó de neteja viària.

Totes les persones contractades treballaran en algun dels 22 ajuntaments que han ofert llocs de treball, o també ho faran dins el propi Consell Comarcal del Maresme durant un període que oscil·la entre els 6 i els 12 mesos. Faran tasques de neteja, horticultura i jardineria, pintura i empaperament, auxiliar administratiu i auxiliar administratiu amb atenció al públic.

Més de la meitat, aturats més grans de 45 anys

Tal i com reflecteix mensualment el Report d’Atur del Maresme, el 55,80% de les persones sol·licitants de feina a la comarca són de més de 45 anys. Generalment tenen càrregues familiars i la seva inserció laboral és més difícil perquè necessiten un reciclatge professional.

Un cop analitzada aquesta diagnosi de la realitat al Maresme, el Consell Comarcal ha apostat per facilitar el retorn al món laboral d’aquest col·lectiu, adherint-se al programa Treball i Formació 2017 que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).