Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Intercanvi de músiques i danses

Fa una mica més de 3 mesos, 55 alumnes de l’escola municipal de música d’Alcañiz (Terol) van conèixer i intercanviar experiències, a Tiana, amb alumnes i professorat de les mateixes matèries del poble. Aquest dissabte,  una cinquantena d’alumnes i professors de l’escola municipal de música i dansa (EMMD) de Tiana viatjarà a Alcañiz per fer el retorn d’aquella visita.

L’Eulàlia i l’Alejandra són dues de les alumnes de l’escola municipal que aniran dissabte al poble de Terol. Ens expliquen perquè els fa tanta il.lusió participar en aquest intercanvi:

 

L’Eulàlia interpretarà una peça, dissabte, amb el seu txel.lo. A més, totes dues nenes participaran a les peces de ballet que ja porten mesos preparant per l’intercanvi. Ho comenta la cap d’estudis de dansa de l’escola, Laura Almenta:

 

A Alcañiz, rebran a la delegació tianenca a l’escola municipal de música. Durant la resta del matí s’hi faran les presentacions i diversos tallers de música i dansa. Després, allà mateix, tothom participarà a un dinar ofert per l’Ajuntament aragonès. Per la tarda, tant l’assaig general com les actuacions es faran a l’espectacular teatre municipal d’Alcañiz. Tota l’experiència de viure i participar en un intercanvi és “molt positiu per l’alumnat”,  afirma la directora de l’EMMD, Mercè Montfort:

 

L’AMPA de l’EMMD ha jugat un paper fonamental des del punt de vista logístic: a la visita del 26 de novembre van possibilitar que es fes el dinar amb alumnat, famílies i professorat participants a l’intercanvi. És el primer any, però volen que tingui continuïtat. La Mireia Carrasco, membre de l’AMPA, ho comenta:

 

L’intercanvi també ha estat possible gràcies a l’ajuda econòmica de l’Ajuntament de Tiana.