Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Josep M.Goñi dimiteix com a comissionat de l’Àrea de Transició Nacional

El fins ara comissionat de l’Alcaldia en l’Àrea de Transició Nacional, Josep M. Goñi (ERC), ha decidit dimitir del càrrec. Hi ha una raó oficial per aquesta dimissió, que és la que expressa el comunicat fet públic aquest dilluns: no li és possible compaginar la seva tasca a l’Ajuntament amb les noves funcions com a secretari general i president a l’associació Unauto VTC Catalunya.

Però no és cap secret que Goñi feia ben bé un any que estava en segona -o tercera- fila a l’Àrea de la qual ha estat comissionat. Per això, no nega que tingui diferències amb persones de la secció local d’Esquerra que, ara mateix, ostenten càrrecs públics a Tiana:

 

El fins ara comissionat pensa que “hi ha hagut molt bona voluntat per part de tothom” per tirar endavant l’Àrea de Transició Nacional. Però, a la vegada, creu que durant el 2016 no s’ha fet tota la feina que s’hi hagués pogut fer:

 

Tenint en compte que ja fa més d’un any que Josep M. Goñi no estava d’acord amb com s’estaven fent la majoria de coses a l’Àrea de Transició Nacional, per què ha esperat tant a dimitir? Ell mateix ho explica:

 

El balanç que fa Goñi de la feina feta en aquesta àrea municipal és força positiu. Malgrat tot, critica el fet que no s’ha treballat prou de forma col.lectiva:

 

Josep Maria Goñi, que va fer política durant anys al grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, és, però, taxatiu: no es veu formant part d’una llista electoral per les Municipals a Tiana o a qualsevol altre municipi. Creu que ja li ha passat l’època i afirma que el que li cal a Esquerra, i a la resta de grups polítics tianencs, és “gent jove, i deixar de banda” -diu- “polítiques obsoletes que fan més cas dels interessos del partit que dels de la gent”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.