Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ingressa a presó l’autor de diversos robatoris a domicilis del Baix Maresme

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de Premià de Mar amb la col·laboració dels agents de la Policia Local d’Alella van detenir, aquest dissabte 25 de març, un home de 25 anys i nacionalitat albanesa com a presumpte autor de dos robatoris amb força a Alella, informen els Mossos d’Esquadra.

La detenció es va produir la tarda de dissabte, quan agents de la comissaria de Premià, coordinadament amb agents de la Policia Local d’Alella, realitzaven un dispositiu per evitar els robatoris a domicili en aquella població. Els policies  van localitzar un vehicle que ja coneixien ja que havia estat utilitzat en altres robatoris a domicilis. Poca estona després d’aquesta localització, els van avisar que s’acabava de produir un robatori en un domicili proper.

Quan els policies feien recerca per la zona van sentir l’alarma d’una casa propera on s’acabava de produir un altre robatori. Van ser pocs minuts després que els agents van localitzar un jove, vestit de fosc que intentava fugir del lloc.

El jove duia amagada a la màniga del jersei la clau del cotxe que ja havien localitzat els agents poc abans. Dins del vehicle hi havia dos joiers plens de joies. A més, prop d’una de les cases robades, es van localitzar joies i rellotges amagats en una zona boscosa.

Els investigadors de la comissaria de Premià van relacionar el detingut amb un altre robatori a Alella el 24 de gener d’enguany i dos robatoris a Cabrils, ambdós el 26 de gener. Així mateix, els agents també han pogut resoldre un altre robatori en un domicili de Premià de Dalt comès l’any 2015.

L’arrestat dissabte va passar a disposició judicial aquest dimarts, 28 de març. al jutjat en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar el seu ingrés a presó.