Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esperit olímpic amb Jordi Marí com a protagonista

L’esperit de Barcelona’92 ha tornat a emocionar aquest dissabte a la nit un grapat de tianencs i tianenques. La Festa Olímpica, organitzada per Junts per Tiana, ha aplegat una seixantena de persones a la plaça Salvador Espriu, a la Ciutadella, amb l’objectiu de reviure aquells moments inoblidables, dels quals aquest mes es commemorenen 25 anys.

S’hi ha projectat el documental “De la foscor a la llum”, que s’acosta amb bellesa i sensibilitat a la realitat d’alguns dels esportistes paralímpics que van participar a Barcelona’92. Un dels protagonistes del documemtal, i de la Festa Olímpica, ha estat el medallista tianenc Jordi Marí, menbre també de Junts, que va aconseguir el bronze als 100 metres braça. Durant la festa, Marí estava visiblement emocionat:

 

En Jordi Marí té especialment guardat a la memòria un moment màgic d’aquells Jocs Paralímpics:

 

A més de conèixer de prop la història de superació de Jordi Marí, el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, creu que hi ha un segon motiu que fa interessant la celebració de la Festa Olímpica:

 

En aquest sentit, ha afegit Salvatierra, Jordi Marí els fa prendre consciència tot sovint que una part de la ciutadania no sempre té accés a tota la informació que circula.

A la plaça també s’hi han pogut veure molts records materials d’aquells Jocs: samarretes de voluntaris i voluntàries, la torxa dels Paralímpics que va portar Jordi Marí i la seva medalla de bronze.

La Festa ha estat també l’acte anual de trobada que fa Junts per Tiana al poble, aquesta vegada amb un format diferent.