Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Suite Petarde, aquest dissabte a Mozartiana

L’espai Mozartiana acull aquest dissabte a les 19h un concert molt peculiar: la música clàssica passada pel tamís eclèctic dels No Chal People, el duo format per Laura García Olalla i Modesto Lai. Un piano de cua, una cantant d’òpera, alguns instruments sorpresa… i, sempre, una història com a rerefons del concert. És aquesta que ells mateixos ens expliquen:

 

La Laura i en Modesto també són actors. Per això, si la manera d’entendre i d’interpretar la música ja és particular en els No Chal People  també ho és, i molt, el nom del grup. Tots dos artistes expliquen d’on ve:

 

En Modesto, originari d’Osca, es va formar com a músic, actor i pianista al País Basc i a Barcelona. Fa un any i mig és professor de piano a l’escola Mozartiana on diu que se sent molt a gust:

 

La Laura, originària de l’illa canària de La Palma, s’ha format com a actriu i música a Burgos i a Barcelona, on va estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Allà va conèixer en Modesto. Junts han creat diversos espectacles amb els quals han recorregut la península i Europa.

 

El concert de dissabte serà, a més, sopar. Tot, a l’espai Mozartiana.