Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Rué: “acceptem reintentar la moció però és condició innegociable que tinguem l’Alcaldia”.

El grup municipal del PDeCAT-DC, principal grup de l’oposició, ha acceptat la sol.licitud ciutadana per fer un segon intent de moció de censura. L’assemblea de tots dos partits creu que val la pena intentar negociar-la de nou però, això sí, fer-ho amb caràcter d’urgència.

Tant Olga Rué, portaveu del grup municipal, com el PDeCAT-DC tenen clar el seu punt de partida dins d’aquesta possible nova moció. És aquest:

 

Per a la resta de grups independentistes de l’Ajuntament, el PDeCAT-DC fa aquesta proposta de repartiment de tinences d’Alcaldia:

 

El fet que cap de les tinences d’Alcaldia sigui per la CUP respòn a una qüestió “lògica” per al PDeCAT-DC:

 

La resta de la proposta de govern, assenyala Rué, es podria fer “reprenent la base de la feina que ja s’havia fet fins que es va tancar l’opció de tirar endavant la moció”.  El PDeCAT insisteix que estan oberts “a parlar de tot per tal de poder arribar a acords que satisfaguin totes les parts”.

Tot i que reconeixen sentir-se “exclosos” davant del bloc que, asseguren, formen ara mateix Junts, ERC i la CUP volen, tanmateix, entrar-hi a negociar una moció:

 

Pel que fa a altres aliances -per exemple amb el PSC, amb qui reunirien els 7 regidors que cal per tenir majoria absoluta a Tiana-, Rué i Joan Cañada (de DC) asseguren que ni se les plantegen.