Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Recollida de signatures perquè es torni a intentar la moció contra Ester Pujol

Ja fa una setmana que a Tiana es recullen signatures que demanen intentar-ho de nou: l’ANC i un grup de veïns i veïnes volen que els grups independentistes reobrin les converses per fer realitat, aquest cop sí, una moció de censura contra l’alcaldessa, Ester Pujol. En Ramon Codina, de l’ANC de Tiana, ens n’explica els motius que els porten a pensar que cal un segon intent:

 

La iniciativa pretén, expliquen des de l’ANC, que els partits sobiranistes municipals (PDeCAT-DC, Junts per Tiana, ERC i la CUP) tornin a mirar de posar-se d’acord per formar equip govern. Ramon Codina explica que l’ANC ja ha parlat amb tots 4 grups municipals:

 

L’ANC és molt conscient que en l’anterior negociació per fer una moció un dels esculls principals va ser qui havia d’ocupar l’Alcaldia: tant Junts com el PDeCAT-Dc consideraven que els tocava a cadascun d’ells. Per aquesta raó, Codina diu això:

 

Codina és ben clar: “la nostra feina és pressionar-los: per això recollim aquestes signatures”. També assegura que no és una demanda de l’ANC o un petit grup de ciutadans “sinó una demana de tot el poble de Tiana”.