Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Podem demana que el manteniment dels transformadors del poble es faci cada any

A Tiana hi ha un total de 38 transformadors de mitja tensió, un dels quals està soterrat: és a l’edifici de pisos del carrer Sant Francesc número 3. Podem Tiana havia demanat la informació a l’Ajuntament a començament de febrer i aquest dijous, en el transcurs d’una reunió amb la regidora d’Urbanisme, els han donat a conèixer aquestes dades.

El transformador del carrer Sant Francesc va rebre un excés de voltatge el 18 de novembre passat i es espatllar. Aquest fet va provocar una apagada de quasi 8 hores al centre de Tiana i va afectar uns 400 abonats. Per això, Podem ha preguntat a la reunió cada quan es fa el manteniment d’aquell transformador. No estan gaire conformes amb la resposta: es fa cada 3 anys, quan ells creuen que el manteniment s’hauria de fer anualment. Ho explica una de les seves integrants, Mari-Carmen Esteve:

 

A la  reunió de dijous també els han explicat que, des de fa poc, l’Ajuntament té contacte directe amb un delegat d’Endesa. Això els evita, ara, haver d’anar al servei general de reclamacions de la companyia quan hi ha un problema amb el subministrament de llum al poble.  Mari-Carmen Esteve:

 

Podem Tiana valora molt positivament que l’Ajuntament mantingui, a partir d’ara, un contacte permanent amb el delegat de zona d’Endesa.