Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Bianca Batlle en estat pur, aquest cap de setmana a Alella

Can Manyé, a Alella, és el lloc. Els dies, aquest divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 de març. Ella, la Bianca Batlle, l’artista plàstica tianenca que aquests 3 dies farà el que més li agrada: barrejar experiències artístiques, amb la seva pintura com a epicentre de l’experiència artística, i donar-les a conèixer a un públic el més divers possible. Són les “Mirades cap a l’Àfrica” que es podran veure des d’aquest vespre a les 20h fins la tarda de diumenge, a l’espai d’art i creació d’Alella. La mostra ofereix dues performances -divendres i diumenge-, música en directe i, per suposat, els olis de la Bianca.

Tot plegat és la continuació d’una tendència a obrir-se artísticament molt més més enllà de Tiana, fent-ho a través de la xarxa social. La Bianca hi treballa fa temps, en el que ella diu que és “una galeria mundial”:

 

El centre d’art Can Manyé és un lloc “especial i acollidor”, assenyala la Bianca. No hi havia exposat mai però l’experiència està resultant molt profitosa: no en va és un punt de trobada de gent que fa pintura, escultura, balla o pertany al món de la música. A ella, el que li agrada és barrejar disciplines perquè creu que l’art és “un tot”.

A “Mirades cap a l’Àfrica” hi haurà música i pintura, aquest divendres al vespre, amb la Gemma Abrié. Dissabte a les 12h una visita guiada per la pròpia Bianca Batlle:

 

Finalment, diumenge, a les 11.30h es farà una cloenda especial: també música i pintura però aquest cop a càrrec de Maio de Sal. Mentre ells toquen la seva música de Brasil i de Portugal, la Bianca anirà pintant. Tot en rigorós directe.

Can Manyé es al  nº 42 de la Riera Fosca d’Alella.