Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Casper Botiga tindrà aquest Sant Jordi el doble de títols que l’any passat

Ja fa dies que les caixes i els llibres s’apilen a la Casper Botiga. I és que enguany, la llibreria de Tiana oferirà el doble de llibres que l’any passat. Les obres infantils seran destacades protagonistes d’aquest Sant Jordi a la Casper.

Diumenge 22, data en què se celebrarà aquest any a Tiana la Fira de Sant Jordi, hi haurà, com cada any, signatures de llibres a la paradeta d’aquesta botiga. Joaquín Nunes, titular de la Casper Botiga, ho explica:

 

Els llibres que en Joaquín posarà a l’aparador d’aquest Sant Jordi són triats per ell mateix, mirant d’apartar-se un xic d’allò més comercial.

Tot i això són, també, llibres que han anat tenint les millors crítiques als diaris i revistes especialitzades al llarg dels últims mesos:

 

Signatures de llibres relacionades amb Tiana

Enguany els autors i autores que signaran llibres a Tiana seran tres, estretament relacionats amb Tiana: l’Àstrid Izquierdo, l’Anna Punset i el fotògraf Mariano Pagès. Aquest darrer és l’autor del llibre de fotografies “Estels, ermites i esglesioles de la Serralada de Marina”, una obra excepcional per la qualitat de les seves fotografies, moltes de les quals són d’espais tianencs

 

L’Àstrid Izquierdo, per la seva banda, acaba de treure del forn el seu primer llibre, adreçat als nens i nenes. Es diu “El secret de les cases contentes”.

A la paradeta de la Casper Botiga d’enguany hi haurà una altra novetat: un dibuixant que farà caricatures “in situ” de les persones que s’acostin fins a la parada.

En Joaquín encara no té clar si posarà la seva paradeta de llibres davant mateix de la botiga, al passatge Moragas, o bé a l’avinguda Isaac Albéniz, amb la resta d’estands de la fira.