Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ester Pujol: “El 2018 quedaran instal.lades totes les càmeres de seguretat a Tiana”

A final d’aquest 2018, Tiana tindrà instal.lades la totalitat de les 22 càmeres de seguretat que l’Ajuntament es va comprometre a posar al poble. Ho ha dit aquest dijous l’alcaldessa, Ester Pujol, que ha explicat que la Junta de Govern ja n’ha aprovat el concurs de licitació:

 

Aquest dies es connectaran al servidor de la Policia Local les 4 càmeres que es van licitar el febrer passat. Es posaran als barris de La Virreina i Les Costes, entre altres punts. Les 11 càmeres restants, doncs, s’instal.laran els propers mesos.

Les 22 càmeres estaven aprovades i, per això, contemplades al Pressupost municipal del 2017. El motiu pel qual encara no estan en funcionament totes elles, segons va explicar l’alcaldessa al ple municipal de febrer, han sigut les dificultats tècniques que hi ha hagut a l’hora d’implementar-les.

 

Junta i pla de seguretat local

D’altra banda, Ester Pujol també ha anunciat que convocarà una junta local de seguretat aquest 2018. Serà “oberta a tota la ciutadania”, ha dit, no només als col.lectius veïnals i se celebrarà l’octubre o el novembre, ha dit Pujol:

 

Ester Pujol ha tornat a dir que Tiana no té per què tenir un pla local de seguretat, tal com li han demanat diverses vegades col.lectius veïnals i Junts per Tiana, perquè “ja té un protocol de seguretat molt organitzat”:

 

En aquest sentit, assenyala l’alcaldessa, dels 947 municipis que té Catalunya “només 16 tenen pla local de seguretat i el de Tiana només ens l’ha demanat, formalment, una associació de veïns”.

 

Titlla Podem Tiana de populistes

D’altra banda Ester Pujol s’ha adreçat a Podem Tiana per advertir-los que “no diguin el que no és”. Ho feia en referència a una notícia publicada per La Local fa 15 dies, en què Podem i col.lectius de veïns i veïnes del poble demanaven un pla local de seguretat.

L’alcaldessa titlla d’ “alarmista” que Podem parli de col.lectius veïnals quan, creu Pujol, aquests col.lectius no són tals, sinó -excepte l’AA.VV. Les Costes- persones aïllades:

 

Per a l’alcaldessa, tot plegat, ha estat “una jugada populista” de Podem Tiana.