Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Us convido a que no us oblideu de les persones refugiades”

Cal no abaixar la guàrdia en el tema de les persones refugiades: el fotoperiodista Pau Coll ha estat aquest dimecres el convidat al “Som aquí”, el programa d’adolescents de La Local-Ràdio Tiana. Aquest cop, el programa s’ha fet des de Can Riera, el lloc on poc després començava un acte en favor de les persones refugiades.

Els nois i noies participants al programa han preguntat de tot, a Pau Coll, integrant del col.lectiu Ruido Photo. Han volgut saber com es financia la seva entitat, si han patit perill cobrint determinades informacions en zones de conflicte o què en pensa, en Pau, de la situació política a Líbia, que origina la greu situació en què es troben molt refugiats que aconsegueixen arribar fins allà.

El fotoperiodista es mostrava, al final del programa en directe, agradablement sorprès pel grau de coneixement i de maduresa dels adolescents que l’han entrevistat. També ha remarcat la importància vital d’educar en aquests valors i amb aquest tipus d’informació:

 

El programa, que va tenir una hora de durada, va acabar amb conclusions dels nois i noies, com es fa sempre en aquest “Som aquí”. Aquestes són algunes de les reflexions fetes, aquest dimecres, pels nois i noies sobre el tema de la migració de persones africanes cap a Europa:

 

Pau Coll ha tornat a remarcar que no és cert que la gent no pugui fer res per millorar la penosa situació de moltes de les persones migrades i refugiades:

 

L’exposició de Ruido Photo sobre les històries de vida de gent que migra d’Àfrica cap a Europa serà a l’exterior de Can Riera les properes setmanes.