Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els “food trucks” del Fira-Tast d’enguany només vendran productes que no entrin en competència amb els del Tast

Les dues qüestions que van despertar algunes queixes durant la passada edició del Tast Tiana podran quedar resoltes enguany. Una, eren les llargues cues que es feien enmig de la Plaça de la Vila per comprar els tiquets. L’altra, la competència que podien fer els “food trucks” (o caravanes-restaurant) de la Fira Tast als restaurants i cellers del Tast.

El primer tema ha quedat resolt, tal com explicava La Local fa uns dies, amb la descentralització del punt de venda que hi havia fins ara: aquest any n’hi haurà dos i tots dos seran fora de la Plaça, tot i que molt a prop d’aquesta. Un es posarà a Can Cardús, dins de l’entrada d’aquesta masia, tocant al jardí Lola Anglada. Ho explica l’alcaldessa, Ester Pujol:

 

L’altre punt de venda de tiquets s’ubicará a l’entrant que fa el carrer Marquès de Monistrol, just al davant de la cantonada amb Sant Francesc.

 

Aquesta mesura, assenyala Ester Pujol, esponjarà la Plaça notablement i permetrà que dalt la tarima que hi ha sobre les escales d’aquesta hi puguin caber unes quantes parades que altres anys han anat abaix. Tot plegat, es busca, contribuïrà a “airejar” la fira gastronòmica tianenca.

A més, aquest any es tornen a vendre els tiquets com s’havia fet fins l’any passat, és a dir, per separat menjar i beguda sense “lots” conjunts de totes dues coses:

 

 

Els “food trucks” no faran la competència

L’altra novetat relacionada directament amb la fira gastronòmica tianenca és que els “food trucks” de la Fira Tast només vendran aliments o begudes que no es puguin trobar a cap estand del Tast Tiana. Així s’evitarà que allò que ofereixen entri en competència amb els restaurants o cellers participants, indica Ester Pujol:

 

Entre les novetats d’aquesta edició, que és ja el 10è aniversari, destaca la presència del vi de la DO Alella Testuan, que ha estat convidat a participar per primer cop en aquesta edició del Tast.

Una edició que no fa res més que realçar l’èxit d’una fira que ja té un nom al Maresme, per suposat, però també a Catalunya. Aquest és el secret del seu èxit, segons l’alcaldessa:

 

Per celebrar aquest important aniversari, s’instal.larà un “fotocall” del Tast Tiana, a peu de Plaça perquè tothom pugui fer-s’hi una foto de record.