Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La CUP demanat a l’alcaldessa que rebi un col.lectiu cupaire per discutir el Pressupost

Picabaralla de l’alcaldessa, Ester Pujol, i el portaveu de la cup, Àlex Rosa, al le d’aquest dimarts, per les reunions de l’esborrany del Pressupost.

El 29 de maig, el grup municipal de la CUP estava convocat a una reunió amb l’equip de govern per parlar dels pressupostos del 2018, però no es van presentar. El motiu: Àlex Rosa, volia assistir-hi amb membres de l’assemblea local de la CUP Tiana, però l’alcaldessa ho va rebutjar. Aquest dimarts han presentat un prec al ple on demanen que aquesta reunió es faci entre l’equip de govern i uns quants membres de  l’assemblea local.

El regidor justifica la demanda del seu partit amb l’argument que a Tiana les reunions de pressupostos, com a mínim les dels 3 pressupostos del mandat anterior, s’han fet de manera informal. Àlex Rosa ha explica que aquestes reunions sempre han estat obertes a acompanyants de les diferents formacions polítiques del consistori. Per això consideren improcedent que, enguany, l’alcaldessa hagi vetat la presència de persones no electes.

L’alcaldessa ha rebatut els arguments de la CUP. Ha dit que mai l’oposició havia tingut tanta informació i documentació sobre els Pressupostos com ara.

 

Pujol ha dit a Rosa que ha preferit “fer el xou” en aquest tema en comptes de parlar-ho amb ella per solventar-lo. L’ha animat a que comuniqui les decisions de la reunió als seus compays de la CUP.

El portaveu de la CUP li ha respost que amb aquest to “ets pots treure la S de socialista”. L’ha acusat que ella no vol parlar amb ningú:

 

El Pressupost municipal, ha dit Àlex Rosa, a més, no s’ha enviat a tots els grups municipals, només a alguns.

Al prec, la CUP emfatitza que no han rebut cap petició per afegir propostes, ni tan sols cap apropament ni presa de contacte. S’han queixat de la forma com han contactat amb ells perquè ha estat, ha explicat Àlex Rosa, un pur tràmit per dir que s’han reunit amb la CUP.

Per tot això, l’assemblea de la CUP Tiana ha demanat que es respecti la seva petició i ser atesos per l’equip de govern per tal de poder, si s’escau, arribar a un acord per aprovar els pressupostos.