Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

7 detinguts a Mataró per robar i revendre en mercats ambulants

Els Mossos d’Esquadra han detingut 7 persones a Mataró com a presumptes autores de diversos robatoris a supermercats i camions. Es tracta de 4 homes, d’entre 27 i 50 anys, de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat romanesa; i tres dones, d’entre 26 i 46 anys, de nacionalitat romanesa. Aquests són veïns de Castelldefels, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Pineda de Mar.

La investigació, de la comissaria d’Arenys de Mar, va començar el passat mes de maig, després de comprovar que al mercat setmanal d’Arenys s’estarien venent productes de cosmètica i higiene personal, la procedència dels quals podria ser il·lícita.

Productes sostrets pels Mossos d'Esquadra
Productes sostrets pels Mossos d’Esquadra

Finalment, s’ha descobert un magatzem a Mataró on es guardaven tots aquests productes. A principis d’aquest mes d’octubre, s’ha detingut el propietari d’aquest local i, també, a sis persones més, que hi descarregaven nous productes. Aquestes últimes tenen més de 80 antecedents policials, la majoria dels quals per furts a supermercats.

El valor de tots aquests productes intervinguts està al voltant dels 20.000 euros.

Els detinguts van passar a disposició judicial, el passat 3 d’octubre. El jutjat d’instrucció número 3 de Mataró, jutjat en funcions de guàrdia, va decretar la seva llibertat amb càrrecs.