Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Finalitza el primer enderroc

Les obres d’enderroc de Can Guardiola ja han finalitzat. Aquesta setmana ja no hi ha cap paret de la finca en peu. Els operaris han acabat de cobrir el solar que ha quedat amb sauló. Des de l’empresa Delta Punt Enderrocs expliquen que hi han treballat de forma molt ràpida i que ara ja marxen. De moment, no tenen clar si seran ells mateixos els que s’ocuparan de l’enderroc dels dos patis del carrer de la Pau.

Aquestes són les dues intervencions que faltarien per poder tirar endavant el projecte d’obertura del Passeig de la Vilesa previst per l’Ajuntament. La idea és que amb l’espai actual i els 180 metres quadrats que s’aconseguirien amb els patis dels números 6 i 8, es pugui construir un nou tram de carretera que connecti l’Avinguda Isaac Albéniz i el Passeig de la Vilesa.  És la solució que l’Ajuntament de Tiana prepara des de fa anys per eliminar l’ús del doble revolt. El govern actual va signar la subvenció i el canvi de titularitat amb la Diputació de Barcelona aquest mes de juliol.

Mentre les obres de l’obertura del Passeig de la Vilesa estiguin en marxa, els conductors continuaran passant pel doble revolt, entre els carrers Anselm Clavé, Antoni Clapés i Sant Francesc. Aquest estiu el govern va anunciar que l’actuació duraria aproximadament tres mesos.