Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“La Tiana del S.XXI” es convertirà en plataforma

El moviment de “La Tiana del S.XXI” reitera el seu compromís per seguir treballant: “Per garantir la transparència i la informació sobre els projectes del poble”. Això és el que han explicat a través del seu últim comunicat. El col·lectiu ha celebrat una primera reunió oberta, després de l’enderroc de Can Guardiola. Aquesta trobada, d’una vintena de persones, ha servit per formalitzar la constitució de “La Tiana del S.XXI” en una plataforma. En aquest moment, doncs, treballen perquè això sigui, ben aviat, una realitat. Ho ha explicat la seva portaveu Ruth Rodrigo.

 

Seguidors i impulsors de "Tiana S.XXI" decorden la plaça amb el lema "I love corbes". Imatge del ple de setembre
Seguidors i impulsors de “Tiana S.XXI” decorden la plaça amb el lema “I love corbes”. Imatge del ple de setembre

A partir d’ara, alguns dels seus representants assistiran a les comissions municipals sobre el projecte d’urbanització del nou tram de carretera. A més, tenen la intenció de treballar amb altres projectes que afectin el poble: “Amb el focus posat en la gestió municipal de l’Ajuntament en ple”. Han recordat que ho faran “amb el màxim rigor, respecte i estima”.

 

Representants de "La Tiana del S.XXI" al ple municipal d'octubre
Representants de “La Tiana del S.XXI” al ple municipal d’octubre

Així doncs, faran el seguiment de l’elaboració dels pressupostos del 2015 i demanaran informació sobre projectes com el “Retrobem-nos” o les millores del mur del Casal. A partir d’ara, la seva presència als plens municipals podria ser habitual i activa. Com ho és la campanya de recollida de signatures per aturar els enderrocs que queden. Rodrigo, en nom del col·lectiu, demana que no es treballi amb presses i pensant en les eleccions municipals.

 

Tot i que “lamenten” que l’enderroc de Can Guardiola ja s’hagi fet, expliquen que continuaran negociant per aturar el de la part d’un dels patis del carrer de la Pau, el de la finca de Can Regàs.