El Vòlei Tiana segueix sense perdre cap set a la seva visita a Barberà (0-3)

Partit més complicat contra el Barberà Comerç Urbà aquesta setmana. Les noies que entrena Xavier Vilagrasa han aconseguit una treballada victòria contra un dels equips que encara no havia perdut cap partit. Però aquesta setmana alguns canvis en alguns moments puntuals han fet perillar que es continués sense perdre un set. Ens ho explica el mateix entrenador

Però cal donar importància a les jugadores de l’equip B per poder donar minuts de descans i qualitat a les noies del Tiana. Sobretot en la posició de central, on tenen més problemes l’equip. Per aquest motiu el joc ha patit una petita baixada però res important com reconeixia el mateix Xavier Villagrasa.

A més cal començar a donar entrada a les jugadores per donar minuts i perquè se sentin importants. La política de pedrera és aquesta ajudar a les jugadores del B que sàpiguen treure les castanyes del foc i pensar en un futur amb elles.

Al final 16-25, 20-25 i 22-25. Un nou 0-3 i a pensar en el proper rival, el Salou, que visitarà aquest cap de setmana Tiana.