El Futsal Tiana suma la primera victòria de la temporada contra el Porqueres (3-2)

El Futsal Tiana suma la primera victòria de la temporada i ho fa a casa davant del Porqueres, en un partit que els membres de l’entitat tenien marcat a foc com a bon inici per la present temporada. Per tan al aconseguir el resultat esperat i guanyar el partit des de l’entitat es mostren contents, com explicava el mateix Antonio Bravo

Els tianencs han anat a per totes des del primer moment i han fet una de les primeres parts més bones de la present temporada. Això s’ha demostrat marxant al descans amb un 2 a0 a favor que deixava les coses bastant clares. Però a la segona part les coses han canviat i els de Porqueres han empatat a 2. A falta d’un minut han tingut opció de sentenciar amb un penal que ha parat el porter tianenc. En aquell mometn s’ha passat del possible 2 a 3, al 3 a 2 defeinitiu. Jordi a falta de 20 segons ha donat el gol de la victòria.