Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nou joves a l’hospital per beure massa en una festa a Mataró

La discoteca Cocoa de Mataró va organitzar dijous, com fa cada 3 mesos, la festa dels batxillerats. Més de 4.000 nois i noies, la majoria d’entre 16 i 18 anys, de tot el Maresme, la Selva i el Barcelonès Nord van omplir la sala i també el carrer. La majoria es duien de casa les begudes alcohòliques i a partir de la 1 de la matinada van començar les trucades al SEM. Les ambulàncies van estar fins quarts de set del matí traslladant joves a l’hospital de Granollers. Es van atendre 9 intoxicacions etíliques. Segons el SEM, com que feia molt fred, van decidir dur-los  a l’hospital. Normalment els fan estar una estona al carrer esperant que els baixi l’alcohol.

L’aforament de la sala és de 4.000 persones i segons els Mossos no es va superar, però hi havia tanta gent fent cua que molts es van quedar al carrer. La policia també assegura que no es van servir begudes alcohòliques a menors dins el local.

La tendència dels “botellons” s’ha viscut també a Tiana durant les Festes Majors dels últims anys. En l’última es van atendre 3 comes etílics de joves de fora del poble que també s’havien dut tot tipus de begudes alcohòliques. La policia local va posar 16 denúncies i va requisar algunes bosses.