Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Extingit l’incendi d’una nau industrial a Badalona, que es va declarar anit

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquesta matinada un incendi que s’havia declarat, ahir a la nit, a una nau industrial de Badalona.  La nau pertany a una empresa ubicada al polígon Grandland, que es dedica a la importació i emmagatzematge de material divers per a la venda a l’engròs. El foc s’havia propagat a tres fàbriques contigües.

L’incendi, que no ha causat ferits, també ha fet cedir uns 200 metres quadrats de coberta d’una de les naus, ubicada al carrer Manel Fernández Márquez. Les flames es van concentrar en un edifici d’uns 1.500 m2 de superfície de planta baixa i primer pis, on hi havia diverses empreses. Han treballat per apagar el foc 26 dotacions de Bombers.

Hores d’ara, l’incendi ja ha estat donat per extingit. Al llarg de les properes hores, s’aniran retirant gradualment els efectius del lloc del sinistre.

També hi han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local fent control d’accessos i desallotjant els treballadors de les empreses properes a la zona acordonada, així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu, tècnics de protecció civil i el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Badalona.