El CCE Tiana guanya sense problemes al cuer i se situa tercer (3-6)

EL CCE Tiana ha tornat a guanyar aquesta setmana. Els de Juan Carlos Giménez no han tingut pietat del cuer de la categoria i els han guanyat per 6 a 3, en un resultat gairebé de Tenis. Els tianencs han fet un molt bon partit en tot moment. Quan semblava que els locals es podien apropar, els tianencs han tingut suficient força per seguir distanciant-se del rival. Destacar la tornada d’Aitor a la porteria, després d’estar lesionat i també el paper de Victor Espinola, autor de 4 dels gols del conjunt tianenc. Un partit que l’entrenador es mostrava satisfet pel resultat, Juan Carlos Giménez

El tècnic té molt clar, però, que encara hi ha coses a millorar, ja que no es poden rebre tants gols de manera consecutiva i es pot desconnectar en alguns moments com ho va fer el Tiana. Per això es mostra inquiet amb aquest aspecte que caldrà solucionar.

Ara arriben unes vacances i un descans que serveix per trencar la rutina, una rutina, però, que anava molt bé als tianencs, ja que aconseguien fer uns bons resultats. L’entrenador ja ha començat a treballar perquè no es noti. Fins i tot ha demanat un partit amistós per aquestes vacances, Juan Carlos Giménez

Ara els tianencs esperen que el descans no es noti. Servirà per desconnectar-se els jugadors, qui no ho farà serà l’entrenador que seguirà al peu del canó tota la temporada.