Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El FisioLau Bàsquet Tiana remunta 18 punts al Cabrera i marxa de vacances líder (79-73)

El FisioLau Bàsquet Tiana ha aconseguit una treballada victòria contra un dels rivals de la zona alta de la categoria com és el Cabrera. Els tianencs han guanyat en el duel del Maresme per 79 a 73 i fent un molt bon partit i un enfrontament que en molts moments “ha estat boig”. L’equip tianenc han arribat a perdre de 18 punts. Davant un bon rival segons el mateix entrenador, José Luís Martínez

L’equip tianenc ha vist com abans del descans arribaven a perdre per aquesta diferència, però el tercer i definitiu quart ha estat imprescindible per aconseguir aquesta victòria. Una molt bona actuació ha permès aconseguir aquesta renda i evitar el patiment en els darrers instants

Amb aquest marcador els tianencs marxen de vacances amb la tranquil·litat de saber-se líders de la categoria i tenir una oportunitat després de vacances de demostrar el seu potencial ja que juguen contra el Sant Pol, rival que tenen empatat amb ells al capdavant. Un descans, que no sap com valorar l’entrenador perquè no té clar que els vagi del tot bé, José Luís Martínez

Ara marxen de vacances amb moltes ganes i amb la ment posada en el proper rival. Els tianencs saben que necessiten tornar amb forces per poder fer una bona actuació contra el colider i aconseguir el liderat en solitari. El millor regal de reis possible.