Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot a punt pel berenar solidari de l’escola Tiziana aquesta tarda

Fa setmanes que parlen sobre què vol dir ser solidari, i fa dies que es preparen per avui: els nens i nenes de 6è de l’escola Tiziana oferiran, aquesta tarda als seus companys i a pares i mares, un berenar solidari. La Clàudia, en Linus i la Irati, tots tres de 6è d’aquesta escola, ens ho expliquen:

 

Els infants de l’Escola Tiziana han treballat durant tota la setmana passada el tema de la solidaritat. La 2a Setmana Solidària està pensada perquè l’alumnat conegui les diverses opcions  que tenen per poder canviar, dins el seu entorn proper,  petites o grans coses per tal que hi hagi una mica menys de desigualtat i exclusió.

Així, els nens i nenes dels diferemts cursos han fet recollida d’aliments i de joguines per a qui no en té o en té poques. També han ofert una cantada de nadales a l’Escola Bressol Municipal i a la Llar de Persones Grans, a qui, també, els han fet i enviat postals de Nadal.

IMG_5234

Altres alumnes de l’escola han pogut conèixer d’aprop la tasca d’ONG com Laia Fundation, Intermón Oxfam o d’entitats com la Creu Roja.