Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El FisioLau Bàsquet Tiana puja a Segona Catalana

El FisioLau Bàsquet Tiana ja és equip de Segona Catalana en imposar-se per només un punt al Vedruna B de Gràcia -66 a 65-, aquest cap de setmana. Els taronges han fet un partit molt seriós i per això no han vist perillar el seu averatge favorable quasi en cap moment.

Amb aquesta victòria aconsegueixen pujar de categoria: ja són equip de Segona Catalana. Ho comenta l’entrenador del Bàsquet Tiana, José Luís Martínez:

 

Els tianencs han disputat un partit en què han anat sempre per davant al marcador. Els graciencs només s’han apropat al marcador al FisioLau els darrers instants. José Luís Martínez:

 

Els homes de Martínez han aconseguit un ascens que la Federació Catalana de Bàsquet ja els ha notificat. En tenir la plaça assegurada , s’han suspès els partits de la següent fase. Des del staff tècnic s’assegura que és la millor decisió possible, ja que tots els jugadors de la categoria arriben molt justos de forces, i els tianencs no són una excepció. I és que la temporada ha estat una muntanya russa, per als tianencs:

 

Ara el FisioLau Bàsquet Tiana comença vacances però tenen feina per davant: els cal confeccionar l’equip per la propera temporada i pensar en els durs rivals de Segona Catalana amb qui s’enfrontaran després de l’estiu.