Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’assemblea del PSC escull la nova executiva local amb Ferran Vallespinós com a primer secretari

L’assemblea de l’agrupació del PSC Tiana ha escollit per unanimitat una nova executiva local encapçalada per Ferran Vallespinós. El partit s’ha reunit aquest dijous 10 de febrer per tancar una etapa d’inestabilitat, ja que des de la renúncia de Xavier Doñate, els socialistes funcionaven a través d’una comissió gestora.

Vallespinós explica que en el seu equip es sumen Albert Sales com a President, Ester Pujol com a Secretària de Política Municipal i Miquel Santiago com a Secretari d’Organització:

 

Recordem que l’assemblea ja es va reunir el passat mes d’octubre per aconseguir nomenar una nova executiva, però en aquell moment no va ser possible perquè les dues candidatures que es van presentar, una liderada per Albert Sales i l’altre per Ferran Vallespinós, van acabar en un empat de 17 a 17 vots cada una. Ara, després de mesos de negociació, el PSC ha pogut arribar a un consens:

 

Vallespinós diu que entre els objectius principals d’aquesta nova executiva es troba, a llarg termini, arribar en les millors condicions possibles a les eleccions municipals del 2023. A curt termini, però, els seus objectius estan orientats cap a l’actual equip de govern:

 

Així doncs, un dels primers passos que faran com a executiva és fer front a la proposta de moció de censura que hi ha sobre la taula i pronunciar-se de manera clara a favor o en contra:

 

Recordem que Junts per Tiana va parar la mà el passat novembre a PSC i Junts per Catalunya per tirar endavant una moció de censura, però encara no ha aconseguit arribar a un acord.