Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El grup de competició de dansa de l’EMMD Tiana organitza una mostra per recaptar diners per la final de Roma

Les alumnes del grup de competició de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana oferiran una mostra de les seves coreografies el dia de Sant Cebrià, el dilluns 16 de setembre a les sis de la tarda a la Sala Albéniz.

La Laura Almenta, directora de la secció de dansa de l’escola, explica que el grup de competició va començar com una manera de poder ballar en diferents escenaris més enllà de la Sala Albéniz, sense expectatives ni objectius de guanyar res. Tot i això, els resultats han sigut tan bons que de l’1 al 3 de novembre participaran en el certamen Europeu del Concurs Nacional de Dansa que es durà a terme a Roma:

 

El viatge fins a Roma, però, suposa una despesa per a les famílies. És per això que, per aconseguir recaptar diners per pagar-lo, les entrades per assistir a la mostra de dansa tindran un preu de cinc euros. La venda es farà a taquilla el mateix dia de l’espectacle:

 

El grup de competició va aconseguir aquests passis a la final europea el passat mes de maig a la Final d’Espanya que es va celebrar a Burgos.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Emmd (@emmd_tiana)