Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ABAM i APROPA’T organitzen la dotzena edició del seu concert benèfic

ABAM i APROPA’T, les protectores d’animals de Montgat i Tiana, es tornen a reservar el primer cap de setmana de desembre per organitzar la dotzena edició del seu concert benèfic. Serà el dissabte 30 de novembre i es farà, com cada any, a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat.

Enguany, les actuacions musicals que formaran part d’aquesta nova edició estaran protagonitzades per Ancas The Runner, Andrea & Anna, Duo Dance, Josep Sabio, Pandicorns, Rock’n’Choir i la Societat Coral La Badalonense.

L’objectiu d’aquesta jornada, que començarà a dos quarts de nou del vespre, és recaptar fons per ambdues protectores i els seus animals. Així doncs, tot i que l’entrada és gratuïta, hi haurà servei de bar per beure o menjar a preu econòmic i una paradeta on es podran comprar bosses i objectes fets a mà.

També es realitzarà un sorteig solidari on es repartiran una panera amb productes nadalencs i dues cistelles amb objectes per a gos i gat. A més, paral·lelament al concert, ABAM i APROPA’T també elaboren un calendari solidari, que es pot aconseguir a diferents punts de venda de Montgat, Tiana, Badalona i Santa Coloma de Gramenet. A Tiana, es pot trobar al Centre veterinari del Passatge Moragas, l’Estanc, la perruqueria canina Quissos i l’Escola Mozartiana.