Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ABAM i APROPA’T posa a la venda el seu tradicional calendari solidari

Les protectores d’animals de Montgat i Tiana, ABAM i APROPA’T, ja han posat a la venda el tradicional calendari solidari. Per un preu de vuit euros, es podrà aconseguir a diversos punts comercials d’ambdues poblacions però també de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. La Montse Monné explica quins són:

 

En alguns d’aquests punts també es podrà comprar el número de loteria de Nadal:

 

Enguany, la Montse explica que els beneficis que obtinguin de la venda tant dels calendaris com dels dècims de loteria són més necessaris que mai. El temporal Glòria i la pandèmia han fet que aquest any hagi sigut molt difícil per als voluntaris i voluntàries:

 

A més, tal com explica la Montse Monné, a causa de la Covid-19 no han pogut fer els actes que organitzaven habitualment:

 

Entre les poques iniciatives que podran tirar endavant aquest any, juntament amb el calendari i la loteria, és la seva participació en la Fira de Nadal:

 

Tota la recaptació anirà íntegrament pels dos refugis de gats i el refugi de gossos de les protectores. Però una part important del seu finançament és a través de les aportacions dels socis i sòcies i de les donacions. És per això que la Montse fa una crida per trobar més gent que els vulgui donar suport:

 

A través de la seva pàgina web es poden consultar les diferents maneres que hi ha de col·laborar: