Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Afectacions a la línia R1 durant els últims dies de les obres de trasllat de les vies a la Sagrera

Durant l’últim cap de setmana de juliol es van iniciar les obres per traslladar les vies de la línia R1 de tren a la futura estació de la Sagrera. Des de llavors, l’oferta de trens s’ha vist reduïda a causa de la circulació en via única en el tram que separa Sant Adrià de Besos de Barcelona Clot Aragó.

Ara, les obres estan arribant al seu punt final. Igual que va passar durant els primers dies d’obres, el 5, 6, 7 i 8 de desembre aquesta reducció de l’oferta es sumarà a un canvi en el recorregut de la línia: els trens l’iniciaran i el finalitzaran a l’estació de Badalona.

Així doncs, les persones que vulguin anar més enllà de Badalona hauran de baixar en aquesta estació i agafar les dues alternatives: el Metro o la línia B7 fins a Sant Adrià de Besos, on es disposa de servei de TRAM. Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro.

R1 sin R3

 

Paral·lelament a això, a partir del 9 de desembre la línia R1 recuperarà la circulació ferroviària entre Malgrat de Mar i Blanes. Les obres de reconstrucció del pont del riu Tordera, afectat pel temporal Glòria, finalitzaran després de 10 mesos de circulació per carretera entre ambdues poblacions.