Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

I abans de Festa Major… torna la ràdio

Aquest diumenge acaba la temporada de Ràdio Tiana. Finalitza una etapa que ha servit per engegar de nou el 107.2 FM. A partir del 13 de gener i fins a finals de juliol, l’emissora municipal ha emès cada dia un espai informatiu reforçat per uns butlletins horaris. A més, 8 programes de producció pròpia han fet gaudir els ciutadans de diversos continguts: des de la música dels anys vuitanta, les tertúlies esportives, la cultura dels llibres o el cinema i, fins i tot, de les curiositats de viatjar arreu del món.

 

Més de 800 notícies a La Local

La feina de Ràdio Tiana ha estat reforçada, des del mes de novembre, pel nou web d’informació de l’emissora: La Local. Des d’aquest nou mitjà de comunicació s’han apropat les notícies al públic que prefereix les vies digitals o que no té possibilitat d’escoltar la ràdio. Des dels inicis de La Local i fins a finals de juliol, aquest web ha publicat més de 800 notícies i reportatges.

DSC06367

 

Aquests continguts han estat elaborats pels treballadors del mitjà però també pels col·laboradors de la ràdio.

 

Continguts multimèdia

la local tv

No tot han estat textos i fotografies. Des de La Local TV també s’han difós una vintena de vídeos amb imatges d’activitats destacades, com la Cavalcada de Reis o la festa de Carnestoltes, i amb reportatges que ens han obert les portes, per exemple, del cultiu dels calçots a Can Roca. A més, aquest web multimèdia ha permès escoltar entrevistes i les declaracions de les notícies que, també, s’emeten per la ràdio.

 

La nova temporada

La programació de l’emissora tornarà passat l’estiu. Els diferents espais informatius arrencaran abans que comenci la festa major i, també, per apropar els ciutadans als resultats del ple del mes de setembre. El dia 8 de setembre, doncs, es podrà tornar a escoltar, a partir de cada hora, les notícies de proximitat. A més, pocs dies després s’iniciarà una programació especial en motiu de la Festa Major de Sant Cebrià.

La major part dels programes de l’emissora esperaran que s’acabi la Festa Major. Passades les festes, doncs, tornarem a gaudir dels col·laboradors habituals de Ràdio Tiana però també d’algunes novetats.

 

Especial “20 anys de l’incendi”

Aquest divendres, a més, Ràdio Tiana tindrà un record molt especial de l’incendi del 1994. Aquest mes d’agost farà 20 anys d’aquesta catàstrofe i la recordarem al costat d’alguns protagonistes i experts. Així doncs, a partir de les 20h, al mateix horari de l’informatiu, es podrà escoltar aquest programa especial.