Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Accessibilitat als espais naturals, un dels punts estratègics d’ERC

Part important de la  precampanya d’ERC consistirà en fer sis xerrades per explicar a través d’experts en la matèria alguns dels punts del programa electoral. La xerrada d’aquest dijous a la tarda ha estat la segona i ha tractat sobre accessibilitat a espais naturals. Amb l’ajuda d’Eduard Jornet – pare del campió del món en curses de muntanya Kilian Jornet – , guia de muntanya i especialista en fer circuits adaptats a persones amb discapacitats han explicat les idees que té el partit en aquesta matèria. Un dels objectius de la candidatura és que tothom pugui gaudir del parc natural de la Serralada de la Marina. Marta Martorell, la cap de llista ho explica.

 

Una de les mesures específiques que proposa Marta Martorell és assegurar-se de que es pot accedir en cotxe als camins adaptats.

 

A més, fer camins adaptats no és cap novetat. Eduard Jornet juntament amb la fundació Itinerarium ha fet més de 40 camins adaptats per tot el món: als EUA, Argentina, Xile i per tot Catalunya. De fet aquesta iniciativa s’ha portat a terme a pobles del Maresme com Premià de Mar o Calella. Ell mateix ho explica.

 

ERC farà quatre xerrades més d’aquest estil al llarg de la precampanya. La propera serà sobre cooperació solidaria amb Oscar Camps de Proactiva Open Arms i la fundació Arrels, que treballa amb persones sense llar al barri del Raval.