Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un torneig de korfball per reduir les desigualtats

Les regidories d’Esports i Educació organitzen, amb l’ajuda del Consell d’Infants, un seguit de reptes mensuals que treballen un valor relacionat amb el món de l’esport. El d’aquest mes és el Repte Reducció de les Desigualtats Kids i estarà vigent fins al pròxim 28 de febrer. La Laura Garcia, tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Tiana, ho explica:

 

Així doncs, dins de cada repte intenten organitzar una activitat especial que giri al voltant del concepte representat. Aquest cop l’activitat escollida és el torneig de korfball que es celebrarà aquest dissabte 9 de febrer, de quatre de la tarda a vuit del vespre, al Pavelló Municipal:

 

L’elecció d’aquest esport no és casual. La Laura Garcia explica que és una de les poques disciplines que es juguen amb equips mixtes:

 

El torneig de korfball d’aquest dissabte s’ha adaptat perquè hi puguin jugar equips formats per nenes i nenes que estiguin cursant quart, cinquè i sisè de primària:

 

La tècnica d’Esports agraeix la feina de divulgació i l’ajuda que reben per part dels professors d’Educació Física de les escoles Lola Anglada i Tiziana, que animen als seus alumnes a participar en el torneig:

 

Una feina de divulgació que també fan els membres del Consell d’Infants. Els consellers i conselleres, a més a més, també participen en l’organització de l’esdeveniment:

 

Tots els nens i nenes que participin en el torneig guanyaran 75 punts per afegir al repte. L’objectiu és que, a finals de mes, es sumi un mínim de 350 punts. La Laura Garcia recorda el funcionament d’aquests reptes:

 

Des del portal web Esportianitza’t expliquen amb detall el repte, les activitats que es poden fer per sumar punts i els premis que es poden aconseguir si es supera el repte.