Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una vuitantena de nens i nenes participen al Torneig de Korfball

Després de l’èxit del torneig de korfball de la primavera passada, els nens i nenes de Tiana han demanat un altre. Aquesta vegada, una vuitantena d’alumnes de quart, cinquè i sisè de primària han participat en el torneig mixt realitzat al pavelló esportiu. Els guanyadors d’aquesta edició han sigut l’equip Onomononopopo, seguits de l’equip Chimical Broders 2 i finalment, de l’Escuadrón Tizianero que han quedat tercers.

L’activitat s’ha dividit en 12 jornades protagonitzades per 11 equips mixtes que havien d’anar guanyant al seu respectiu contrincant per passar a la següent fase. Finalment, la final ha sigut entre l’Onomononopopo i el Chimical Broders 2, on el primer s’ha acabat imposant.

Dins d’aquests 12 equips, han participat més de 80 nens i nenes. La responsable del consell d’infants, Marta Martorell atribueix l’èxit de la jornada a la promoció que s’ha fet a l’Escola Lola Anglada i Tiziana:

 

A més, respecte a l’any passat, en aquest torneig els alumnes coneixien molt millor les normes del korfball, fet que ha propiciat una jornada més dinàmica:

 

La tècnica d’esports, Laura Garcia explicava a Ràdio Tiana que no és casualitat que s’hagi escollit el korfball ja que és una de les poques disciplines mixtes que hi ha. Alguns nens i nenes com l’Anne, la Valentina i l’Arnau desitgen que hi hagi més esports mixtes, sobretot a l’escola:

 

El torneig es troba dins del Repte per la Reducció de la Desigualtat Kids d’Esportianitza’t, aquells que hi hagin participat rebran 75 punts WeFitter. L’objectiu del repte és aconseguir 350 punts i els que ho aconsegueixin tindran l’opció de participar en un sorteig on podran guanyar: dos Garmin Vivofit, un skateboard , un chec regal del decathlon, dos bidons esportius i dues samarretes d’Esportianitza’t.