Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El 5é Canicross 9 pins es manté i estrena la CaniKids amb èxit

Durant aquest matí, un centenar de persones han passat pel Parc Joan Armengol en la cinquena edició del Canicross 9 pins. Aquesta vegada, els menuts de Tiana també hi han pogut participar amb la CaniKids.

La modalitat CaniKids s’estrena en la cinquena edició del Canicross 9 pins i ha disposat de dos circuits adequats a la franja d’edat dels participants: Els primers han corregut un circuit d’uns 500 metres, 50% asfalt i 50% terra, mentre que els segons han recorregut poc més d’1 km sense pràcticament desnivell i amb un 30% asfalt i 70% terra. En total hi ha hagut més de 10 inscripcions en la categoria kids. L’organitzador de la cursa, Ferran Almeida, considera que és un bon número per començar:

 

La regidora de Cultura, Esports i Cooperació, Núria Blasco, troba que el canicross és una activitat molt positiva per Tiana i que cada vegada està més arrelada:

 

Després de cinc edicions, són molts els participants que repeteixen la cursa però hi ha alguns que s’inicien encara per primera vegada. La Lourdes, per exemple, s’està ficant dins del món del canicross amb la seva gossa, la Shaka, i considera que ha sigut una cursa complicada, ja que és una principiant:

 

Els beneficis que s’han recaptat han anat destinats a col·laborar amb ABAM i APROPA’T. A més, per recaptar més diners per les protectores s’ha realitzat un sorteig solidari obert a tothom, on s’ha sortejat el següent: 3 Packs de cervesa artesana de Brewbycode, 2 ampolles de cava i 2 visites guiades a les caves gentilesa d’Alta Alella, 1 val per un massatge de Fisio Salut Montgat, 3 dessuadores exclusives de la 5a edició de la Canicross 9 Pins, 1 lot de productes italians de Nonnebisnonne, 1 lot de producte pel gos gentilesa de Quissos, 1 sac de pinso de l’Agropecuaria Tiana, 1 sac de pinso Arion, 2 collars lluminosos led i 2 llits grans per gossos.

Els resultats de la cursa els podeu trobar a la pàgina de 9h sports. La CaniKids no disposa de resultats perquè és una categoria no competitiva.