Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Acord per la pacificació però no pel projecte Retrobem-nos

Joan Cañada, regidor de CIU, ha criticat al debat de Ràdio Tiana que hi hagi més gent que signes el manifest en contra de la pacificació que persones enquestades per l’ajuntament, 328 a 293. Cañada ha apel·lat a l’equip de govern preguntant-li si s’havien qüestionat “per què hi ha tanta gent descontenta?”.

 

Per la seva banda, Hèctor Gonzàlez, portaveu del PSC, ha assegurat que hi havia gent que no sabia què firmava en el manifest i ha criticat a CIU per ser “demagog”.

 

Joan Pau Hernández, regidor de Gent pel Progrés de Tiana, creu que el projecte del govern era apostar per la peatonalització i quan va veure que no era possible, va fer una marxa enrere parcial i el projecte s’ha convertit en “improvisació”, “pedaços” i “contradiccions”.

 

El de Gent, a més, ha dit que el govern assegura haver “renunciat a la peatonalització però els 10 km s’utilitzen per zones per vianants”. També en aquest sentit s’ha mostrat preocupat el membre del PP, Diego Parra, que tot i estar a favor del projecte no veu clara la limitació de velocitat a 10km/h.

 

Joan Pau Hernández també ha criticat que no es deixi aparcar al centre a la nit. Al que Hèctor González ha replicat que “volem aparcar al menjador de casa” i el regidor d’urbanisme i representat d’ERC, Ricard Fabra, ha assegurat que actualment tampoc no es pot aparcar al costat de la botiga.

 

Pel que fa als costos d’aquest projecte, tant Gent pel Progrés de Tiana com CiU han criticat que no saben d’on surten els diners. A més Cañada ha manifestat que des de l’Ajuntament s’ha dit que els tianencs no s’han de preocupar pels costos perquè ho paga la diputació, però que “la diputació som tots”.

Aquest debat es pot descarregar a La Local Tiana.

Primera part del debat

Segona part del debat