Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gent i CiU critiquen que no es prioritzi l’obertura del passeig de la Vilesa

Joan Pau Hernández, regidor de Gent pel Progrés de Tiana, ha criticat que el projecte de la pacificació del centre s’hagi “començat per la teulada”, prioritzant el tancament de cotxes al centre i no l’obertura del Passeig de la Vilesa.

 

CiU també assegura que no entén perquè no s’ha iniciat el Retrobem-nos per l’eliminació del doble revolt i el PP també considera que és bàsica aquesta part del projecte.

 

 

Hèctor González, portaveu del PSC, ha assegurat que s’està negociant de “manera molt activa” amb la Diputació per aconseguir el finançament de l’eliminació del doble revolt.

 

El seu soci de govern i representat d’ERC, Ricard Fabra, ha insistit que si no s’aconsegueixen els diners necessaris no es farà.

 

Per la seva banda, des de Gent pel Progrés de Tiana s’ha criticat que si no hi havia diners per finançar-ho és què “vostès han decidit que no n’hi havia” i l’han destinat a altres projectes. Al que Hèctor Gonzalez, portaveu del PSC, ha respòs que quan Gent estava al govern tampoc van prioritzar aquest tema perquè sinó “ja estaria fet”.