Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Actualitzen el mapa del Parc de la Serralada de Marina

La Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Parcs Naturals, acaba d’actualitzar el mapa del Parc de la Serralada de Marina, dins del qual hi ha una bona part del terme de Tiana.

El document compta amb un nou disseny i serà de gran ajuda per qui faci sortides i excursions al Parc de la Serralada de Marina. Situa al mapa d’aquest espai natural protegit les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d’accessos i serveis. També conté informació sobre els itineraris senyalitzats i els punts d’informació del Parc.

El mapa del Parc de la Serralada de Marina també ofereix consells útils sobre seguretat, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, què fer amb els animals de companyia i altres recomanacions.

A més, hi ha una breu explicació sobre els trets característics que defineixen la vegetació, fauna i patrimoni arquitectònic del Parc.

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l’Oficina del Parc, centres i punts d’informació, pàgina web del Parc o bé descarregueu-vos-el en PDF. El document també s’ha editat en castellà, anglès i francès.

Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc de la Serralada de Marina, consulteu també el nou desplegable. Hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants de l’espai natural. Us el podeu descarregar aquí.