Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’inici d’obres del camí escolar fins el Pere Vergés és imminent

Estan a l’espera de solucionar un tràmit, però el projecte del camí escolar per arribar a l’escola Pere Vergés de Badalona des de Tiana està a punt de començar a fer-se. Així ho va anunciar l’alcaldessa, Ester Pujol, al ple d’aquest dimarts arran d’una pregunta del grup municipal PDeCAT-DC per saber l’estat d’aquest projecte.

Fins ara, els joves estudiants que fan caminant aquest tram es trobaven amb una zona molt insegura, ja que havien de travessar la carretera B-500 i la urbanització Mas Ram. Amb aquest projecte es facilitarà el pas als joves tianencs i tianenques que estudien al Pere Vergés.

Ester Pujol va explicar que la part del camí que pertany a Tiana, el tram final d’Ernest Lluch, ja es va arreglar, però estaven a l’espera de que Badalona completés el seu tram:

 

Al llarg d’aquest temps s’han reunit varies vegades amb l’Ajuntament de Badalona i la regidora d’Urbanisme, la Núria Garcia, ha anat fent un seguiment d’aquesta actuació. Finalment, explica l’alcaldessa, l’Ajuntament de Badalona ja els ha subministrat el document del projecte:

 

La regidora d’Urbanisme va explicar que el document l’havia facilitat el tècnic de l’Ajuntament de Badalona encarregat del projecte:

 

Ester Pujol va explicar que el projecte es va adjudicar el passat desembre del 2017, però després que l’empresa adjudicatària el presentés a la Direcció General de carreteres, que depèn de la Generalitat, els hi han demanat un suplement d’una informació. L’alcaldessa va anunciar que el projecte s’hauria d’haver començat fa un mes, però que no es va poder fer a l’espera de solucionar aquest tràmit. Quan la Direcció General de carreteres doni l’OK, es començarà el projecte.