Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ajuntament i Diputació signen l’obertura del Passeig de la Vilesa

L’Ajuntament de Tiana i la Diputació de Barcelona han signat, aquest dijous al migdia, el conveni que farà possible l’obertura del Passeig de la Vilesa. Avui s’ha fet efectiu aquest anunci. El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, han firmat aquest acord. Així doncs, la Diputació s’encarregarà de fer les obres per obrir el nou tram de carretera i en traspassarà la titularitat a l’Ajuntament. Un dia important pel poble, segons ha afirmat l’alcaldessa.

 

El moment de la signatura
El moment de la signatura

Pujol destaca que es tracta d’un conveni extraordinari i, és per això, que ha agraït que la Diputació hagi entès aquesta necessitat per Tiana.

 

Qui posarà en marxa un concurs per triar l’empresa que executi les obres serà el propi Ajuntament. La Diputació, en aquest cas, s’encarrega de coordinar els treballs i aporta 270.000 euros perquè es pugui fer. Està previst que aquestes feines comencin a finals de setembre. És possible que, abans, l’Ajuntament prepari algun “acte especial”, relacionat amb l’obertura del Passeig de la Vilesa.

Joaquim Ferrer, Esther Pujol i Salvador Esteve
Joaquim Ferrer, Esther Pujol i Salvador Esteve

A més de Salvador Esteve i Esther Pujol, en l’acte de signatura també hi ha assistit el  president de l’Àrea de Territori i Sontenibilitat, Joaquim Ferrer, el secretari de l’Ajuntament i l’arquitecte municipal.

 

Què significarà l’obertura del Passeig de la Vilesa?

El que permetrà el nou tram de carretera és que l’actual doble revolt deixi de ser el principal punt d’accés al poble. Ara, en una d’aquestes dues corbes, entre els carrers Anselm Clavé i Antoni Clapés, els autobusos i camions que baixen direcció Montgat i els vehicles que pugen cap a l’església es troben de cara. Per fer-ho possible es tiraran a terra la finca de Can Guardiola i la part de dos jardins del carrer de la Pau.

 

Consulta últimes notícies sobre l’obertura del Passeig de la Vilesa:

-L’Ajuntament anuncia que l’obertura tirarà endavant

-La reacció de l’oposició

-La història del doble revolt i l’obertura

-L’acord al ple municipal