Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Albert Sales: “És la ciutadania la que ha de puntuar el govern pels fets i no per les paraules”

El 17 de juny es va complir un any de la investidura d’Isaac Salvatierra com a alcalde de Tiana. Continuem la ronda d’entrevistes per fer balanç d’aquest primer any de mandat amb el regidor no adscrit, Albert Sales.

Com has viscut, com a regidor no adscrit, aquest primer any de mandat?

Sales explica que els primers mesos van ser durs, “la gent no entenia el perquè vaig marxar del PSC.” Ara, però, diu que la gent a poc a poc ho va entenent “i em demana que no marxi”. “Crec que la gent veu la feina que faig, tant en control de govern com aquesta manera de ser que sóc jo”, afegeix.

 

Valoració de la relació amb l’equip de govern

En el seu cas, la relació ha sigut complicada a causa de la seva condició de regidor no adscrit. Segons Sales, excepte en casos puntuals i personals, la relació ha sigut pràcticament nul·la. Tot i això, creu que hi ha marge de millora en els pròxims tres anys.

 

Coses que s’han fet bé i coses que s’han fet malament. Quina nota li posaries a aquest primer any de mandat?

El regidor no adscrit opina que no li toca a ell puntuar, sinó que “és la ciutadania la que ha de puntuar el govern pels fets i no per les paraules, ella és la que ens posa i ens treu d’on som”. Durant aquest primer any ha sigut molt crític amb les accions de l’equip de govern i ha compartit el seu punt de vista en el seu blog personal.

 

Estat d’execució del PAM. Quins projectes han de ser prioritaris?

Segons recull la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana, en el primer any de mandat l’equip de govern ha assolit el 28,2% de les accions proposades en el Pla d’Actuació Municipal (PAM). Un PAM que, segons recorda el regidor no adscrit, no es va negociar amb l’oposició ni es va consultar a la ciutadania. Sales també destaca que, del programa electoral de l’agrupació d’electors al PAM, van desaparèixer 200 accions, cosa que no considera honesta.

 

Pel que fa als projectes prioritaris, diu que des del seu punt de vista s’hauria d’invertir més a endreçar el poble. “Tiana no està maca i s’està degradant”, afegeix.